Tietosuojaseloste

TIETOSUOJASELOSTE

Yhdistetty rekisteriseloste- ja informointiasiakirja 22.5.20118

1. Rekisterinpitäjä

Zoco Home Oy
PL200, 00931 Helsinki
Y-tunnus: 2540079-9

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Asiakasrekisteri – tietosuojavastaava
PL 200, 00931 Helsinki
Puhelin: +358 40 656 29 56

3. Rekisterin nimi

Zoco Home asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään tilauksen, luototuksen, laskutuksen, perinnän, asiakkaan yhteydenottojen, asioinnin, asiakaskyselyiden, palveluiden kehittämisen, raportoinnin, markkinoinnin ja muiden asiakkuuden hoitamiseen liittyvien toimenpiteiden yhteydessä

Zoco Homen kuluttaja-asiakasrekisterin asiakastietojen käyttötarkoituksia ovat:
• Asiakkaan palveleminen ja asiakassuhteen operatiivinen hoito, hallinta ja kehittäminen. Tuki- ja neuvontapalvelujen järjestäminen asiakkaalle sekä palvelutoimenpiteiden hallinta ja laadun varmistaminen.
• Palvelujen tietoturvallisuus sekä käyttöoikeuksien ja pääsyn hallinta
• Zoco Homen toiminnan analysointi, raportointi ja kehittäminen. Toiminnan laadun ja turvallisuuden varmistaminen.
• Asiakas- ja markkinointiviestinnän kohdentaminen, tuote- ja palvelutarjoaman kehittäminen sekä liiketoiminnan kehittäminen ja raportointi.

5. Rekisterin tietosisältö

Zoco Homen kuluttaja-asiakasrekisteri sisältää seuraavia tietoja
• Asiakkaan perustiedot
o Nimitiedot
o Sukupuoli

o Yhteystiedot:
• Osoitetiedot
• Puhelinnumero
• Sähköpostiosoite
o Asiointikieli
o Muut asiakkaan demografiatiedot

• Asiakkaan yksilöivät tunnisteet:
o Zoco Home asiakasnumero
o Käyttäjätunnus ja salasana Zoco Homen verkkopalveluja varten
o Markkinoinnin kohdentamisessa käytettävät tunnisteet

• Verkkopalvelujen käyttöön liittyvät asiakkaan tunnisteet:
o Asiakkaan IP-osoite jokaisen palveluun kirjautumisen yhteydessä
o Asiakkaan käyttämälle päätelaitteelle annettava tunniste jokaisen palveluun kirjautumisen yhteydessä (käyttötarkoituksena väärinkäytösten ehkäisy ja asiakkaan suojelu) 
• Asiakkuuteen liittyvät tiedot
o Asiakkuuden alkaminen
o Asiakkaan palvelujen käyttöhistoria
o Suoramarkkinoinnin suostumukset ja kiellot
o Asiakkaan ryhmittelytiedot sekä muut analytiikan avulla johdetut tiedot
o Kampanjoiden tiedot ja niihin liittyvät seurantatiedot
o Kyselyihin ja tutkimuksiin annetut tiedot sekä keskustelut
o Asiakaspalvelutapahtumien tiedot
o Asiakaspalaute
o Osallistuminen Zoco Homen kilpailuihin ja turnauksiin
o Asiakasetuihin ja arvontoihin osallistumiset ja lunastukset

Korttimaksaminen verkkokaupassamme tapahtuu Checkoutin tai valinnaisesti PayPalin SSL-suojatulla yhteydellä. Zoco Homella ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme.
Zoco Home säilyttää vain Zoco Homen toiminnan ja tietojen käyttötarkoitusten kannalta tarpeellisia tietoja, joiden käsittelylle on lailliset edellytykset. Käyttötarkoitukseensa tarpeettomaksi muuttuneet tiedot, vanhentuneet tiedot tai tiedot joiden käsittelylle ei enää muutoin ole perustetta, anonymisoidaan tai hävitetään tietoturvallisesti.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaaseen liittyviä tietoja kerätään asiakkaalta itseltään sopimuksen tekemisen yhteydessä verkkokaupassa, asiakaspalvelun yhteydessä sekä osallistuessa kilpailuihin tai kyselyihin.

7. Evästeiden käyttö

Zoco Home käyttää verkkopalvelussaan evästeitä (cookies) palvelujen toteuttamiseksi ja helpottamaan palvelujen käyttöä. Käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla. Evästeitä ja niiden avulla kerättäviä tietoja käytetään myös verkkopalvelun käytettävyyden ja käytön analysoimiseksi, turvallisuuden parantamiseksi, käytön seurantaan ja palvelun kehittämiseksi.
Evästeitä ja niistä saatua tietoa voidaan käyttää myös kohdennetun viestinnän, mainonnan ja sisällön tuottamiseen verkkopalvelussa (esim. vierailtuasi verkkosivustollamme voimme mainostaa aiemmin katselemiasi tuotteita ja niihin liittyviä muita tuotteita sivustollamme), sivuston kehittämiseen sekä markkinointitoimenpiteiden mittaamisessa ja optimoinnissa.
Käyttäjä voi antaa suostumuksensa evästeiden käytölle tai kieltää sen selaimensa asetuksista. Evästeet ovat tarpeellisia joidenkin palvelujen toimivuudelle, joten Zoco Home ei takaa kaikkien palvelujen toimivuutta, jos evästetoiminnallisuus ei ole käytössä.
Zoco Homen verkkopalvelun markkinointiyhteistyökumppaneiden evästeet mahdollistavat markkinoinnin kohdentamisen ja mittaamisen myös muiden markkinointiyhteistyöhön osallistuvien yritysten internetsivustoilla ns. mainosverkostossa.
Asiakas voi halutessaan estää evästeisiin perustuvan kiinnostusalueidensa mukaisen mainonnan tai sisällön kohdentamisen osoitteessa: http://www.youronlinechoices.com/fi/omat-mainokset.
Asiakastietojen käyttämistä Facebook-mainosten kohdistamisessa voi rajoittaa täällä: https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen.

8. Tietojen luovutukset ja siirrot

Asiakkaan henkilötietoja ei luovuteta Zoco Homen lukuun toimivien tai palvelukokonaisuuden tuottamiseen osallistuvien kolmansien tahojen ulkopuolelle.
Viranomaisille tietoja luovutetaan lain edellyttämissä tapauksissa, kuten esim. väärinkäytösten selvittämisessä ja ehkäisyssä.
Asiakastietoja voidaan siirtää Zoco Homen suoramarkkinointirekisteriin.
Asiakastietoja voidaan siirtää tai luovuttaa asiakkaan tekemän toimeksiannon toteuttamiseksi tai asiakkaan suostumuksella myös väliaikaisiin rekistereihin, kuten tapahtuma-, arvonta- kontaktointi- tai tutkimusrekistereihin. Näiden rekistereiden

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Zoco Home- asiakasrekisteriä käsitellään luottamuksellisesti. Rekisteri on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta palomuurein ja muin teknisin suojakeinoin. Rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena.
Henkilötietoja käsittelevät vain Zoco Homen palveluksessa, sekä Zoco Homen toimeksiannosta palveluja ylläpitävät tai kehittävät kolmannet osapuolet. Nämä tunnistautuvat järjestelmiin henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla.
Zoco Homen verkkopalvelun tietoliikenne on salattua.

9. Tarkastusoikeus

Asiakkaalla on henkilötietolain perusteella tarkastusoikeus hänestä Zoco Homen asiakasrekisteriin tallennettuihin tietoihin.

Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisena osoitteella:
Zoco Home Oy
PL200
00931 HELSINKI

10. Tietojen päivittäminen

Nimen ja yhteystiedot voi päivittää itse -oman tilin- kautta, osoitteessa www.kauppa.zocohome.fi

11. Suoramarkkinoinnin suostumukset ja kiellot

Asiakkaalla on mahdollisuus päivittää suoramarkkinoinnin suostumuksia ja kieltoja tunnistautuneena verkkopalvelussa ja asiakaspalvelussa. Markkinointisuostumus on mahdollista antaa joko sähköisesti, puhelimitse asiakaspalvelukohtaktissa tai muutoin asiakkaan palvelutapahtuman yhteydessä.
Asiakas voi antaa suostumuksensa suoramarkkinointiin
- Sähköpostiin
- Matkapuhelimeen

Asiakas voi myös kieltää tietojensa siirtämisen Zoco Homen suoramarkkinointirekisteriin ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
Kun asiakas ei ole antanut Zoco Homelle lainkaan suostumuksia, ei hänelle kohdenneta Zoco Homen suoramarkkinointia, etämyyntiä tai markkina- ja mielipidetutkimuksia puhelimella, postilla tai sähköpostilla. Asiakas saa kuitenkin aina asiakassuhteen hoitamiseksi ja palvelujen tuottamiseksi tarpeellista asiakasviestintää.

Haku

Tuoteryhmät

Valuutta

Valitse kieli

Oma tili

Ostoskori

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Tilaus ja toimitusehdot

1.7.2014

1. Yleistä

kauppa.zocohome.fi on Zoco Home Oy:n 2540079-9 ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteiden myyjänä on Zoco Home Oy. Seuraavia sopimusehtoja sovelletaan Zoco Home Oy:n ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Laissa tapahtuvat muutokset astuvat voimaan heti sellaisenaan ellei laissa ole toisin määrätty.

2. Verkkokaupassa asiointi

Osoitteessa kauppa.zocohome.fi voit tilata tuotteita antamalla tilaamiseen tarvittavat tiedot tilauksen teon yhteydessä. Rekisteröityminen helpottaa ostamista jatkossa, koska silloin tietosi ovat heti käytössä kirjauduttuasi. Voit myös tehdä tarvittaessa muutoksia tietoihisi omalla sivullasi. Säilytä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi huolella. Jos olet unohtanut salasanasi, niin voit tilata sen rekisteröitymisen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Asiakas sitoutuu pitämään salasanansa henkilökohtaisena ja vastaa tunnuksillaan tapahtuvasta asioinnista verkkokaupassa. Rekisteröityneenä asiakkaana, muista kirjautua tunnuksillasi verkkokauppaan tilausta tehdessäsi.

3. Hinnat

Zoco Home-verkkokaupan tuotteiden voimassa olevat hinnat näkyvät kaupan sivuilla. Hintoihin sisältyy arvonlisävero. Hinnat eivät sisällä toimituskuluja, vaan ne ilmoitetaan erikseen tilauksen yhteydessä.

5. Tuotteiden saatavuus

Tuotteiden saatavuus näkyy tuotteen tilauksen yhteydessä. Jos saatavilla näkynyt tuote on tilapäisesti loppunut, toimitamme puuttuvan tuotteen heti kun saamme niitä lisää varastoomme. Jälkitoimituksesta ei aiheudu lisäkuluja.

6. Tuotteiden tilaaminen

Tilauksen tekemisen jälkeen saat automaattisen tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tarkista että tilausvahvistuksen sisältö on oikea. Tämän jälkeen ei ole enää mahdollista muuttaa tilausta. Jos haluat siihen muutoksia ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@zocohome.fi

7. Tilausrajoitukset

Zoco Home-verkkokauppa toimittaa tuotteita vain Suomeen. Alle 18-vuotiaat voivat tehdä ostoksia verkkokaupasta vain maksaessaan tilauksen verkkomaksulla.

8. Maksaminen ja maksutavat

Kun olet kerännyt kaikki haluamasi tuotteet ostoskoriin, siirry kassalle, jossa maksaminen tapahtuu. Kun maksutapa on hyväksytty saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tilausvahvistuksen saatuasi tilaus etenee käsittely- ja toimitusvaiheeseen.

Zoco Home-verkkokaupassa voit maksaa ostoksesi jollakin seuraavista tavoista:
• Verkkomaksu

Käytettävissä olevat verkkopankit:
• Aktia SP / POP
• Handelsbanken
• Nordea
• OP-Pohjola
• Danske Bank (entinen Sampo Pankki)
• Tapiola Pankki
• Ålandsbanken
Kun maksat ostoksesi verkkopankissa, tarvitset pankkisi antamat käyttäjätunnukset. Maksamisen aikana siirryt verkkokaupasta omaan pankkiisi ja maksat verkkokauppaostoksesi suoraan omalta tililtäsi. Muista lopuksi palata Luottokunnan sivulta takaisin verkkokauppaan, jotta tilauksesi etenee loppuun ja saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

Luottokortti

Käytettävissä olevat luottokortit:
• MasterCard
• Visa
• Visa Electron
Luottokortilla maksaminen Zoco Home-verkkokaupassa on turvallista. Maksu tapahtuu suojatun yhteyden avulla ja pelkästään maksutieto välittyy verkkokaupalle. Muista lopuksi palata Luottokunnan sivulta takaisin verkkokauppaan, jotta tilauksesi etenee loppuun ja saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Maksaminen verkkokaupassa on turvallista sillä kaikki maksuyhteydet on suojattu SSL-salauksin.

Tarkemmat maksuehdot:
http://checkout.fi/maksuehdot.html

9. Oikeus evätä tilaus

Pidätämme oikeuden evätä tilaus tarvittaessa.

10. Toimitus- ja toimituskulut

Keskimääräinen toimitusaika on 3–5 arkipäivää.
Zoco Home-verkkokauppa ei vastaa toimituspäivien mahdollisista muutoksista ja niiden seurauksista asiakkaalle.
Tilaukset toimitetaan lähimpään postin toimipisteeseen tai halutessasi postin pakettiautomaattiin, josta voit noutaa ne saapumisilmoituksen saatuasi. Itella toimittaa saapumisilmoituksen tekstiviestinä tai sähköpostina. Lähetys on noudettavissa lähetystunnuksella saapumispäivänä klo 16 jälkeen postista. Mikäli matkapuhelinnumeroa tai sähköpostia ei ole tiedossa toimitetaan saapumisilmoitus kirjeenä.

11. Vaihto- ja peruutusoikeus

Voit tutustua tilaamiisi tuotteisiin ja varmistua kaikessa rauhassa, että ne ovat sinulle mieleisiä ja sopivia.
- Tuotteiden normaali toimitusaika on 3-5 arkipäivää.
- Ellei tuote vastaa odotuksiasi, voit palauttaa tai vaihtaa sen 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.
Mikäli haluat vaihtaa tuotteen toiseen ole yhteydessä asiakaspalveluumme info@zocohome.fi

Huom. Sementtilaattojen, ovien sekä mattojen osalta veloitamme palautus- ja toimituskulut toteutuneen mukaisesti.
Laatat, ovet sekä matot toimitetaan espanjan varastosta ja näinollen myös palautukset tulee tehdä Espanjan varastoon, palautusosoite lähetyslistassa.

Muiden tuotteiden osalta voit jättää palautettavan tuotteen asiakaspalautuksena postin kuljetettavaksi. Lähetä palautuksen mukana lähetysluettelon alaosa täytettynä. Palautusosoite on:

Palautusosoite on:
Zoco Home
c/o Nettivarasto
Kallionreuna 6 c
01650 Vantaa

Käytäthän palautuksessa sopimustunnusta: 638589

Takaisinmaksun helpottamiseksi pyydämme täyttämään tilinumeron, jolle rahat palautetaan. Vie palautettava paketti Postin toimipisteeseen. Zoco Home maksaa palautuskulut. Palautettavan tuotteen ja sen pakkauksen tulee olla virheettömiä.

13. Ylivoimainen este

Zoco Home ei ole vastuussa sellaisesta tuotteen virheellisyydestä, toimituksen viivästymisestä tai muusta sopimusrikkomuksista, joka johtuu Zoco Homen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta (force majeure). Tällaisessa viivästymistilanteessa Zoco Home noudattaa velvollisuuksiaan niin pian kuin se on kyseisessä tilanteessa mahdollista.

14. Asiakaspalvelu

Mikäli olet tyytymätön tuotteeseen tai toimitukseen niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme:
040656 2956 tai sähköpostitse info@zocohome.fi

15. Verkkokaupan ylläpitäjä

Zoco Home Oy
y-tunnus: 2540079-9
PL200
00931 Helsinki
Puh: 040 656 2956